Waarom dure flitsers kopen als je ook goede én goedkope hebt?!

Al 2,5 jaar gebruik ik de flitsers van Yongnuo met veel plezier. Omdat ze zo goedkoop zijn (nog geen €100!!) ben ik niet zo bang dat er één kapot gaat en daardoor gebruik ik ze optimaal. Want met feestjes gaan ze altijd mee. Ik zeg ze, omdat ik er altijd 3 à 4 tegelijkertijd gebruik.

Welke flitsers moet/kun je kopen?

Ik heb zelf de flitsers YN560-IV maar ook de versie YN560-III. Met behulp van de YN560-IV kun je ook andere flitsers aansturen als je er één als master op je camera aansluit, de versie III kan dit niet.

Daarnaast heb ik een controller, als je deze op je camera zet kun je meerdere flitsers tegelijk aansturen. Met behulp van deze controller kun je andere flitsers ook instellen op afstand. Super handig, zodat je niet continu bezig bent om ze naar beneden te halen en handmatig in te stellen.

Nikon of Canon

Let wel op dat je de juiste flitser voor jouw camera besteld, want er zit een verschil tussen Nikon en Canon.
Ik heb voor beide merken een link toegevoegd waar je een kit kunt kopen voor slechts €199, hierbij ontvang je 2 YN560-IV flitsers én een controller. Heel fijn, want dan kun je gelijk aan de slag met oefenen en proberen.

batterijen-flitsers-bruidsfotograaf.jpg

Eneloop batterijen

Flitsers slurpen echter wel enorm wat batterijen, op één feestavond dan gaan er per flitser zo maar 4 tot 8 batterijen door heen. Daarom adviseer ik oplaadbare eneloop batterijen aan te schaffen. Veel fotografen hebben hier enorm goede ervaringen mee. De batterijen hebben een lange levensloop, kunnen veel aan en smelten vrijwel nooit door de hitte die er vrij komt bij gebruik.

Waar kopen?

Bij Cameranu.nl hebben ze de kits met 2 flitsers en een controller die ze als 1 product verkopen. Cameraland verkoopt helaas deze flitsers niet.

Als je mij wilt helpen dan doe je mij een groot plezier door de flitsers of batterijen via één van mijn linkjes op deze pagina te kopen. Dit zijn affiliate linkjes en kost jou absoluut niks extra’s, maar ik ontvang wel een kleine commissie. Zie het als een bedankje voor het delen van mijn favoriete producten :-).

Meer lezen?

Op mijn favorieten pagina heb ik al mijn favoriete producten en software onder elkaar gezet. Ideaal voor iedere fotograaf en ondernemer.

welke-flitsers-bruidsfotograaf.jpg
bruidsfotograaf-buitenland-evelien-hogers-fotografie.jpg
Previous
Previous

Een broodfonds voor trouwleveranciers, een verzekering voor als je ziek wordt..

Next
Next

Mijn favoriete camera de Nikon D750