Kleurrijke, spontane en romantische bruidsfotograaf

-Translate to English -

Dromen najagen dat is iets wat ik graag doe, heerlijk dagdromen en praten over de dingen die mij blij en dus gelukkig maken. Maar wat maakt mij gelukkig & wat heeft dit te maken met fotografie? Eigenlijk alles. Door middel van fotografie kan ik momenten van geluk vastleggen als tastbare en zeer dierbare herinnering. Voor mij is geluk van een ander ook iets wat mij gelukkig maakt. Zo zit ik vaak met een grijns van oor tot oor jullie foto’s te bewerken en denk ik met regelmaat dankbaar terug aan het leuke contact die ik met jullie heb gehad. 

Daarbij word ik ook heel enthousiast van nieuwe & mooie locaties met mooi licht en bijzondere achtergronden. Ik fotografeer alleen op locatie, omdat op vrijwel elke locatie wel een prachtige achtergrond te vinden is. Van industrieel tot aan natuur, of gewoon bij jullie thuis, alles heeft vaak een heel bijzondere kant welke ik graag gebruik in mijn foto's. 
Ik gebruik enkel natuurlijk licht, dit vind ik heel fijn werken, maar levert vaak het meest persoonlijke resultaat op.  Omdat mijn lenzen lichtsterk zijn kan ik ook in een iets donkerdere omgeving het licht terug vinden in mijn foto's. 

Tijdens het fotograferen stel ik jullie op je gemak door gezellig te kletsen en leuke vragen te stellen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer & foto's zoals jullie echt zijn. 

Naast opdrachten werk ik ook wel eens een eigen idee uit, daarin kun je zien wie ik ben. Ik houd van zachte en romantische foto's op een bijzondere manier, zoals bijvoorbeeld een prachtige ballerina op een mooie brug in het Vondelpark óf een jonge vrouw met harp midden in het Amsterdamse Bos. Ik houd van een beetje bijzonder, maar wel heel mooi geregisseerde foto's. Dit neem ik ook graag mee in de portretten die ik in opdracht maak. 

Naast fotografe ben ik ook verpleegkundige, sinds dit jaar ben ik echter gestopt met mijn vaste baan en richt ik mij voor 200% op fotografie. Ik doe zo nu en dan nog een dienst als verpleegkundige op freelance basis, maar ik kan dus mijn agenda zelf volledig plannen. Een fantastische droombaan dus om fotografe te kunnen zijn! 

Ik hoop jullie snel een keer te mogen ontmoeten!

Gemaakt door: Verliefd Fotografie

Gemaakt door: Verliefd Fotografie