bruidsfotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Bedankt voor jullie interesse in mij als trouwfotograaf. 

Graag zou ik jullie trouwdag vastleggen, om zo één van jullie mooiste dagen uit jullie leven als tastbare herinnering op te slaan. Hierbij hoort natuurlijk een kennismakingsgesprek, zodat wij elkaar kunnen leren kennen en jullie trouwdag kunnen bespreken. Na een boeking krijgen jullie een mooi boekingspakketje inclusief een aantal handige tips, zodat jullie optimaal zijn voorbereid voor de trouwdag. 


Tarieven

Mijn tarieven starten vanaf €1295, hiervoor ontvangen jullie het volgende*:

  • 6 uur fotografie op jullie trouwdag

  • Minimaal 300 foto's in hoge resolutie op mooie USB stick

  • Prachtige en beveiligde online gallery, welke jullie gemakkelijk kunnen delen met gasten om foto's te downloaden of te bestellen als afdruk

  • Mini-trouwalbum met linnen kaft van 20x15cm, 20 pagina's

  • Binnen één week na de bruiloft een sneak preview online

  • Inclusief reiskosten tot 200km, daarna 0,25 cnt per kilometer.

  • Kennismakingsgesprek

Meer informatie over pakketten en extra uren geef ik graag in mijn trouwbrochure. 

Hebben jullie interesse in mij als trouwfotograaf en wensen jullie meer informatie? Scroll naar beneden om contact op te nemen en de uitgebreide trouwbrochure aan te vragen. 

* In het laagseizoen (okt-april) en op maandag t/m donderdag kan ik op uitzondering voor minder uren worden geboekt, vraag hier naar voor meer informatie. Daarnaast behoudt Evelien Hogers Fotografie het recht om ten alle tijden de tarieven te wijzigen, de prijs die in een offerte is vermeld is het tarief waarvoor de dienst wordt aangeboden. 


bruidsfotografie in het buitenland

Natuurlijk sta ik hiervoor open, want reizen naar andere landen vind ik super leuk om te doen! Een ander land, ander klimaat en vakantie gevoel, heerlijk!  

Hiervoor bereken ik zelf mijn kosten die ik zal maken om naar plaats van bestemming te reizen (vliegtickets, 2 hotelovernachtingen en eventueel een auto huren). Dit bedrag zal bovenop de kosten komen die ik voor bruiloften vraag tot 200km vanaf Amsterdam. Hoe eerder je mij boekt voor een buitenland bruiloft hoe lager de kosten zullen zijn bij de vliegmaatschappijen en hotels ;-). Mail mij voor meer informatie of om een afspraak te maken via de contactpagina


trouwalbums

Jullie prachtige dag herbeleven en een mooi plekje geven doe je het beste in een mooi luxe trouwalbum. Graag laat ik jullie de diverse mogelijkheden zien van linnen tot houten albums, tijdens een kennismakingsgesprek. De prijzen starten vanaf €225 voor een mooi album 20x20cm met 30 pagina's. Ook is het mogelijk om ouderalbums bij te bestellen. 


Trouwbrochure aanvragen

Willen jullie meer informatie ontvangen over mijn werkwijze, tarieven en/of mogelijkheden?
Vraag dan gelijk de uitgebreide en mooie trouwbrochure aan door onderstaand formulier in te vullen. 

 

LINK NAAR PRIVACYVERKLARING - Via de website en bij het invullen van dit contactformulier ontvang ik gegevens van u. Om u als klant de optimale klantbeleving te geven en om deze gegevens hiervoor te mogen verzamelen/ontvangen moet u akkoord gaan met mijn privacy verklaring. Zie de link voor het gehele document met privacy verklaring