Trouwen in het buitenland - Realwedding Dolores & Jeroen

Trouwfotograaf in het buitenland

Bij trouwen in het buitenland denk je waarschijnlijk niet direct aan Polen, maar dit bruidspaar koos voor dit mooie land waar ik direct een paar dagen aan vast knoopte. Want als trouwfotograaf mocht ik met dit leuke stel mee naar het buitenland om hun dag vast te leggen. En wat was dit fantastisch zeg!

Voordelen van het trouwen in Polen

Polen is niet zo’n duur land, waardoor de vluchten, autohuur, eten en drinken allemaal redelijk betaalbaar blijven. Daarnaast is de stad Krakau echt geweldig om eens te bezoeken! Helaas hadden we hier maar één dagje na de bruiloft, maar ik wil er zeker nog eens naar terug. Voor de gasten is het daarom ook een mooi bezoek aan dit land.

De wodka vloeit daarbij rijkelijk onder de gasten Γ©n er is een overvloed aan eten. Met meerdere gangen over de hele avond heen werd er met tussenpauzes gegeten om daarna weer volop door te dansen. Er zijn weinig grenzen meer Γ©n mensen zijn heerlijk aan het feesten. Ik houd daar wel van hoor!

Evelien-Hogers-Trouwen-in-het-buitenland-fotograaf-mee.jpg

Een bijzondere fotoshootlocatie

De dag voor de trouwlocatie had ik de omgeving een beetje verkend en liep een rondje door een mooi bloemenveld, uitzicht over waterplassen Γ©n er waren gigantische berenklauwen. Ik zag het helemaal voor mij, het bruidspaar er tussen, maar toen had ik nog niet helemaal door dat het berenklauwen waren. Ik dacht wel, laat ik even mijn moeder vragen of deze planten giftig zijn. Oeps, berenklauwen natuurlijk! In overleg met het bruidspaar vonden ze mijn idee toch heel tof en besloten we als nog deze toffe foto’s te gaan maken. Want het ziet er gewoon heel gaaf uit, toch?!

Poolse tradities huwelijk

Bij een bruiloft wordt het huwelijk op voorhand aangekondigd in het dorp en op weg naar de ceremonie kan het bruidspaar worden aangehouden door verklede personen. Als dat gebeurd moeten ze flessen wodka afgeven. En dit gebeurde! Super leuk om mee te maken en deze traditie vast te leggen.

Daarnaast zijn er meer Poolse tradities, zoals het zingen van een specifiek liedje waarbij het bruidspaar elkaar moet kussen en dan een shotje wodka moet drinken. Dit heb ik meerdere keren zelf mee moeten/mogen doen, haha de foto’s bleven gelukkig scherp ;-). En door mee te doen werd ik compleet opgenomen in de groep, waardoor ik de meest toffe foto’s kon maken tijdens het feest.

Bekijk hieronder een selectie van de hoogtepunten van deze dag. Geniet!

trouwfotograaf-buitenland.jpg
trouwfotograaf-buitenland.jpg
trouwfotograaf-buitenland.jpg
trouwfotograaf-buitenland+(5).jpg
trouwfotograaf-buitenland+(4).jpg
trouwfotograaf-buitenland+(6).jpg
trouwfotograaf-buitenland+(7).jpg
trouwfotograaf-buitenland+(8).jpg
trouwfotograaf-buitenland+(9).jpg
trouwfotograaf-buitenland.jpg
Previous
Previous

Welke lenzen gebruik ik als trouwfotograaf?

Next
Next

Een broodfonds voor trouwleveranciers, een verzekering voor als je ziek wordt..