Mijn favoriete camera de Nikon D750

favoriete-camera-bruidsfotograaf-evelien-hogers.jpg

Jawel, ik heb drie camera bodies van Nikon D750. En ik overweeg om er NU nog ééntje te kopen om een andere in te wisselen welke iets trager wordt na meer dan 100.000 kliks. Ik heb deze verzameling opgebouwd vanaf 2016, daarvoor had ik ook nog een Nikon D610. Maar deze versie is niet meer leverbaar én was ik ook niet mega tevreden over.

Maar de Nikon D750 is fantastisch! Wat een fijne camera is dit! Met een kantelbaar scherm, een hoge snelheid, geweldig kleurencontrast én weinig ruis bij hoge ISO waarden kan ik niet anders zeggen dat ik er blij mee ben…

Waarom nog eentje kopen als ik er al 3 in mijn bezit heb?

Als je circa 100K aan kliks per jaar maakt dan is het verstandig om zo nu en dan je camera’s in te ruilen voor een nieuwe, zodat je niet met lege handen staat op een bruiloft wanneer er eentje het begeeft. Ik heb nu eentje als reserve én leen die aan mijn 2nd shooter/zus als ze met mij mee fotografeert. Nu denk ik erover om er nog eentje bij te nemen, zodat ik twee relatief nieuwe heb, en ik er eentje kan inruilen of eentje aan mijn zus kan geven.

Waarom Cameranu?

Cameranu.nl vind ik zelf het prettigste om mijn fotografie spullen te kopen. Zij zijn snel met verzending en zeer klantvriendelijk, wanneer er op hun website staat dat het product leverbaar is dan is dat het ook. Waar ik eerder bij concurrenten van Cameranu.nl problemen heb ervaren, hebben zij dit eigenlijk niet.

Trakteer jezelf daarom op een fijn kadootje, want hard werken verdient ook wel eens een leuke traktatie voor jezelf en jouw bedrijf ;-).

Wil je meer van mijn favoriete producten zien?

Bekijk dan mijn favorieten pagina, daar vertel ik alles over de producten en software die ik graag gebruik als fotograaf én ondernemer.


Ter info; deze pagina beschikt affiliate links, als je iets via één van de linkjes koopt dan kost het jou absoluut niets extra’s. Maar ik ontvang een kleine commissie, waar ik je natuurlijk super dankbaar voor ben. Zie het als een cadeautje in ruil voor de tips die ik je gratis op mijn website geef :-).

Previous
Previous

Waarom dure flitsers kopen als je ook goede én goedkope hebt?!

Next
Next

Trouwen bij boomgaard Olmenhorst