Fotoshoot tijdens periode van Corona

zakelijke-fotoshoot-beeldbank-breda-evelien-hogers (8).jpg

Corona zorgt voor beperkende maatregelen, dat weten we inmiddels allemaal. Maar Nederland heeft gekozen voor een ‘intelligente lockdown’. Waarbij het kabinet wilt en hoopt dat bedrijven zoveel mogelijk kunnen doordraaien, om de economie draaiende te houden. Wel rekeninghoudend met alle maatregelen natuurlijk, maar als fotograaf kan ik zeker weten op genoeg ruime afstand van mijn klanten blijven.

Zakelijke fotoshoots zijn wél mogelijk bij corona

Met 1,5 meter afstand kunnen wij prima een zakelijke foto van jou maken. Zo lang we elkaar niet aanraken, ik jouw spullen niet til en we niet samen in een kleine slecht geventileerde ruimte zijn is er niets aan de hand. Mits je natuurlijk geen symptomen als koorts, snotterigheid en hoesten hebt. Want in dat geval gaat de fotoshoot helaas niet door.

Professionele foto’s zijn essentieel zeker tijdens de corona crisis

Ben jij ondernemer of werkzoekende? Dan ben je waarschijnlijk net als iedereen bezig om je LinkedIn profiel, social media, website, drukwerk en ga zo maar door. Maar je komt er achter dat je geen actuele en mooie foto’s hebt van jezelf of voor het vullen van je website, zoals detailfoto’s.

Foto’s zijn enorm belangrijk, want ze zeggen soms meer dan 1000 woorden. Goede foto’s zorgen ervoor dat je een professionele uitstraling hebt en tonen in één oogopslag wat men van jou of je bedrijf kan verwachten. Als je bijvoorbeeld geen professionele foto’s hebt op je website dan kan het zijn dat mensen je website heel snel weer verlaten. Of dat je er niet tussen uitspringt tussen alle sollicitanten die die mooie baan willen.

Daarom bied ik tot tenminste 1 juni 2020 een mini zakelijk verhaal aan, aangepast aan de corona maatregelen.

Mini Zakelijk Verhaal

zakelijk-portret-corona-evelien-hogers.jpg

Om je website, sociale media en drukwerk te kunnen vullen wil je waarschijnlijk keuze hebben uit een diversiteit van foto’s. Nu kun je natuurlijk op zoek gaan naar stockfoto’s, maar beter nog werken foto’s die speciaal voor jouw bedrijf zijn gemaakt. En welke jouw zakelijk verhaal goed in beeld brengen.

Een mini zakelijk verhaal is een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur in Amsterdam. Waarbij we een intensieve samenwerking aan gaan. Een fotoshoot waarbij ik authentieke foto’s van jou maak, compleet zoals jij bent en wat je wilt uitstralen. Waarom je deze foto’s door mij wil laten maken is:

  • Je ontvangt vooraf een vragenlijst, zodat ik een goed beeld heb van jouw wensen en kan meedenken over welke beelden goed zullen passen bij jouw bedrijf.

  • Naar aanleiding van jouw ingevulde vragenlijst maak ik een moodboard op pinterest, deze staat op verborgen zodat niemand anders dan jij en ik hem kunnen zien. Je kunt aan de hand van dat moodboard ook zelf nog plaatjes als inspiratie toevoegen.

  • We hebben een belafspraak waarbij we samen een plan maken in welke volgorde we welke locaties willen gebruiken voor de foto’s. En welke foto’s je in ieder geval graag wilt hebben voor jouw bedrijf.

  • Binnen 2 werkdagen ontvang je een selectie onbewerkte foto’s, hieruit mag je 25 foto’s (of meer tegen bijbetaling) kiezen. Deze ga ik binnen een week voor je bewerken, zodat jij heel snel met je nieuwe foto’s kunt gaan ‘shinen’.

  • De foto’s mag je gebruiken voor sociale media, website, drukwerk en promoties. Alleen voor sociale media zou ik het fijn vinden als je mijn bedrijfspagina tagt, voor de rest ben je vrij om ze zonder naamsvermelding te gebruiken. Dit is iets wat veel fotografen niet aanbieden wegens copyright. (gebruik door derden is niet toegestaan zonder toestemming).

Kortom je krijgt heel veel waarde voor relatief weinig geld. En binnen no-time kun jij overal je nieuwe foto’s mooi gebruiken. Ik sta voor kleur, spontaniteit en authenticiteit. Dus je ontvangt geen standaard foto’s van jezelf met een kop koffie in de hand. We gaan namelijk écht op zoek naar wie jij bent en waar jij voor staat.

Het tarief voor deze fotoshoot is 275 euro exclusief 21% btw.

Inspiratie zakelijk portretten

In onderstaande video een grote hoeveelheid van portretten die ik de afgelopen jaren heb mogen schieten. Bekijk hem om een idee te krijgen van mijn werk.

Ik hoop dat ik ook jou op een authentieke, kleurrijke en professionele manier mag gaan vastleggen.

Ondernemende groeten,

Evelien

Previous
Previous

Van fotograaf naar merkstrateeg, hoe zit dat?

Next
Next

Verpleegkundige vs. ondernemerschap