Zakelijke fotografie

SFNL_metwatermerk (24 van 63).jpg

Voor frisse, energieke en jonge portretten ben je bij Evelien Hogers Fotografie aan het juiste adres. Naast bruidsfotografie is zakelijke fotografie haar core business geworden. Evelien weet een prettige en relaxte sfeer te creëren om relatief spontane foto's voor bedrijven te maken. Dit doet zij enkel op locatie en zonder studio verlichting, dit kan zowel binnen als buiten zijn. Door gebruik te maken van de omgeving krijg je meer kleur en energie in je foto dan de standaard studio portretten is haar mening. 

Willen jullie iets persoonlijks toevoegen aan de portretten dan denkt Evelien graag met jullie mee, denk aan props die een persoon of bedrijf kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld een goede mok koffie zijn, een laptop of iets heel anders zoals confetti. Alles is mogelijk en Evelien denkt graag mee wat voor soort foto's passen bij jullie bedrijf, voor zowel online als offline gebruik. 

Evelien heeft ervaring met het maken van sfeerbeelden, portretten en foto's voor marketing doeleinden. Zo werkt zij momenteel aan een tijdschrift voor het bedrijf Social Finance NL en heeft zij voor diverse ondernemers branding foto's geschoten. 

Kortom ben je op zoek naar een enthousiaste en kleurrijke fotograaf die jouw of jullie bedrijf op een frisse en energieke manier in beeld kan brengen? Vraag dan een offerte aan via de contactpagina. Er zijn geen standaard tarieven, omdat elke opdracht maatwerk is. De tarieven beginnen bij €250 voor een zakelijk portret in eigen (werk)-omgeving.