Workshop & coaching

workshop BRUIDSFotografie

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn workshop bruidsfotografie! Mogelijk heb je al een eerste bruiloft gefotografeerd, ben je gevraagd om er eentje te fotograferen óf zou je het dolgraag ook gaan doen. Speciaal voor beginnende bruidsfotografen geef ik een workshop bruidsfotografie.

Graag vertel ik je mijn geheimen gedurende een 1-daagse workshop bruidsfotografie. Ik neem je mee in alles wat je moet weten op het moment dat je bruiloften gaat fotograferen. Van kennismakingen tot handige tools & van voorbereidingen tot aan fijne apparatuur tips.

Door middel van deze workshop heb je met 1 bruiloft de workshop eigenlijk al gelijk terug verdiend.. Bijvoorbeeld omdat je weet welke tarieven je kan vragen. Of hoe/waar je een album koopt om deze vervolgens door te verkopen. Bruidsfotograaf zijn betekent dat je van vele markten thuis bent, je bent afhankelijk van mond op mond reclame, een goede online marketing strategie en fijne samenwerkingen met trouwleveranciers. Ik deel graag mijn kennis en tips met je om je een heel stuk op weg te helpen als beginnend bruidsfotograaf.

workshop_bruidsfotografie.jpg

Naast een groot deel theorie gaan we ook een korte fotoshoot doen, waarin ik je leer hoe je vanuit creatieve hoeken een bruidskoppel kan fotograferen en hoe je spontane foto’s maakt. Want creativiteit en spontaniteit zijn twee belangrijke kernwoorden voor de stijl van Evelien Hogers Fotografie.

Datum:            najaar 2019
Kosten:           €225 inclusief lunch, exclusief btw

Maximum aantal deelnemers is 8.

Op dit moment staat er nog geen nieuwe datum gepland. Mocht je interesse hebben om op de hoogte gehouden te worden voor de volgende workshop dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@evelienhogers.nl óf vraag een brochure aan voor meer informatie. 


coaching bruidsfotografie

workshop-bruidsfotografie.jpg

Steeds vaker krijg ik vragen van mensen of ik workshops geef in bruidsfotografie of 1 op 1 mentoring en hulp bij bepaalde vraagstukken. Mocht je graag meer willen leren over hoe ik fotografeer en samen op maat een 1 op 1 coachingssessie willen boeken of meer leren over de basistechnieken van het vak fotografie dan kan dat. Mail voor meer informatie hier over naar info@evelienhogers.nl 

Voor 3 uur vraag ik €250, dit zal in / rondom Amsterdam plaatsvinden of anders reken ik extra reiskosten.