Wat zeggen andere bruidsparen?

 
 
trouwfotograaf-veluwe-gelderland

Lotte & Rob

Evelien is een zeer professionele fotografe die niet op valt tijdens je bruiloft. dat sprak ons ontzettend aan.wij zijn zo ontzettend blij met onze foto's! en raden Evelien zeker aan iedereen aan. ook het album is prachtig geworden!!! dikke duim voor Evelien!

 


trouwfotograaf-amsterdam

Jocelyn & Philip

Evelien heeft onze bruiloft prachtig gefotografeerd. Als ik terugkijk naar de fotos dan heeft ze de zonnige, vrolijke, intieme, sprookjesactige sfeer die er die dag voor ons was gevangen in haar foto's. Ze gaf prettig sturing wanneer we het nodig hadden en niet wisten hoe we op de foto moesten. Op intieme momenten tijdens de ceremonie en bij de eerste dans echter zagen we pas achteraf toen we de fotos kregen dat ze van alle hoeken het moment had gefotografeerd, maar we hadden niet eens door dat ze er zo dichtbij was! Ook belangrijk: het is gewoon een super leuke meid om erbij te hebben op julllie speciale dag. Mijn man en ik kunnen Evelien van harte aanbevelen aan ieder bruidspaar.


trouwfotograaf-tienhoven-ameide

Nathan & Birgit

Evelien is een leuke, lieve meid die onwijs mooie foto's maakt. Album is prachtig geworden, we zijn hier onwijs blij mee! We zijn heel blij met de keuze om Evelien onze bruiloft te laten fotograferen :)

 

 


trouwfotograaf-noord-holland
trouwfotograaf-dordrecht
bruidsfotograaf-amsterdam

Suzanne & TEun

Evelien heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt, maar is ook ontzettend fijn om mee te 'werken'. Van begin tot eind heeft ze er echt een feestje van gemaakt; van de aankleding van de info tot het lieve handgeschreven kaartje achteraf. Ze zit vol leuke ideeën, maar luistert ook naar de wensen van het bruidspaar. Op de dag zelf lijkt ze op 10 plekken tegelijk geweest te zijn, maar is praktisch onzichtbaar voor de gasten. Niet te aanwezig, en zeer fijn in de omgang. Dikke aanrader!


Moniek & Rob

Wij waren super tevreden met Evelien! Ze levert heel erg mooi werk en daarnaast is ze ook een erg toffe meid! Ze kon goed inspelen op onze wensen en hoe wij onze dag vastgelegd wilden hebben. Wat we erg prettig vonden is dat we aan de ene kant merkten dat ze er was, maar eigenlijk ook totaal niet. Evelien is erg relaxed en legt je als bruidspaar in de watten. We krijgen veel complimenten over onze foto's en trouwalbum maar ook over Evelien haar aanwezigheid.


Bianca & Martijn

Evelien heeft prachtige foto’s weten te maken, en wij voelden ons helemaal met haar op ons gemak!

 

 


bruidsfotograaf-amsterdam-langerlust

Marieke & Royce

Wat een juiste keuze hebben wij gemaakt met Evelien. De foto's zijn echt prachtig geworden en wat helemaal super was. Na een week hadden wij de foto's al binnen zo konden we het allemaal nog een keer beleven. Evelien is echt een aanrader.