Bruiloft István & Karoline - Freigut Thallern, Oostenrijk

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik denk nog regelmatig terug aan deze mooie bruiloft afgelopen zomer in Oostenrijk. Karoline & István trouwden op 23 juli 2016 op de prachtige wijngaard van Freigut Thallern, vlakbij Wenen. Samen met mijn zus(je) Lisa als secondshooter/assistent heb ik deze geweldige bruiloft mogen fotograferen. 

De dag begon al vroeg met het opmaken en aankleden in het hotel van Freigut Thallern. De dag ervoor was ik al aangekomen en heb ik die vooravond nog samen met enkele gasten van de heerlijke wijnen en eten mogen genieten. In het hotel keek ik mijn ogen uit, prachtig aangekleed en zeer rustiek met veel wit, glas en hout. I loved it! 

Freigut Thallern

Karoline & István waren allebei in een eigen hotelkamer voor het "getting ready moment". Samen met hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers. De jurk is speciaal op maat gemaakt door Elfenkleid

István werd door zijn moeder en bruidsjonkers vergezeld naar de buitenceremonie. 

En Karoline werd opgehaald in haar hotelkamer door haar vader, hij bracht haar met een fietskarretje van het hotel naar de buitenceremonie onder de notenboom voor de wijngaard.

De gemeentelijke ceremonie kon beginnen, de zon scheen volop en het was maar liefst 35 graden buiten. De meeste gasten probeerden dan ook een beetje schaduw mee te pikken :-).

Na de ceremonie was het tijd voor wijn en een hapje, plus uiteraard de felicitaties. Gevolgd door enkele groepsfoto's met de bruidsjonkers & bruidsmeisjes. 

Tijd voor de kerkelijke ceremonie. Deze werd zowel in het Hongaars, waar István officieel vandaan komt en in het Duits gesproken. Hierbij was live muziek aanwezig van Célina & the gang. Super mooi gezongen en dit gaf daarbij extra emoties aan de ceremonie, ik zou live muziek aan iedereen kunnen aanraden.

Na de ceremonies werd er opnieuw rijkelijk overheerlijke wijn geschonken en mochten de cadeaus gegeven worden. Toen dat allemaal klaar was werden er foto's van enkel het bruidspaar gemaakt. 

Het thema van deze bruiloft was Delftsblauw, omdat Karoline & István momenteel in Delft wonen. Zij komen van origine uit de omgeving van Freigut Thallern (Oostenrijk) & zullen hier in de toekomst ook naar terug keren. Het bruidspaar had prachtige details verwerkt d.m.v. kaartjes, gemaakt door Ik blijf je trouw

 

En daarna werd de avond geweldig afgesloten met heerlijk eten & een swingend feest.

Oef wat vond ik het moeilijk om een selectie aan foto's uit te kiezen, om een beeld te geven van een volledige huwelijks reportage. Want er zijn zoveel meer foto's beschikbaar.... Ik hoop dat jullie deze compilatie leuk hebben gevonden & dat als jij of iemand uit jouw omgeving gaat trouwen, jullie ook zeker geïnteresseerd zult zijn in mij als trouwfotograaf :-). 

Neem hiervoor contact op via mijn contactpagina.

Liefs, Evelien