Styled Shoot - Pretty Leaves & Crispy Air (deel 1)

Afgelopen oktober mocht ik een mooie herfstshoot vastleggen bij de locatie van het Henschotermeer. Speciaal voor deze shoot trok het mooie bruidspaar Chantal & Shane hun trouwkleding nog een keer aan.

Met regelmaat zie ik op Facebook onder bruidjes de volgende vraag langskomen "Wat doen jullie met de trouwjurk na de bruiloft". Er worden altijd heel veel creatieve en leuke oplossingen voor geboden, waaronder deze fotoshoot. Nog één keer de trouwkleding aan en in een ontspannen sfeer foto's maken en mogelijk zelfs meer durven en doen met kans op een vieze jurk, alles voor de mooiste foto! Geweldig toch?! Dit kun je ook op aanvraag bij mij boeken. 

Al langere tijd staat deze shoot op het verlanglijstje van Jeanette van Wijk, weddingplanner van True Love Wedding. Via Instagram kwam ik met haar in contact en zo was een mooie samenwerking geboren. Waarna wij samen nog een aantal andere super leuke trouwleveranciers bij deze shoot wisten te betrekken. 

De shoot bestaat uit 2 delen, hierbij zien jullie het mooie herfstdeel "Pretty Leaves & Crispy Air". Volgende week volgt deel 2, "Trash the Dress".