Familie fotoshoot - Henschotermeer

Onlangs mocht ik een super leuke familie fotograferen. Begin dit jaar kreeg ik een mailtje met de vraag of ik dit ook deed, hun ouders zouden iets later in het jaar 30 jaar getrouwd zijn en een familie fotoshoot vonden zij een erg mooi cadeau. Dat kwam goed uit, dat vind ik ook!

De locatie waar de foto's gemaakt zijn, was het prachtige Henschotermeer, hier had ik al eerder een fotoshoot gedaan dus ik kende het al een beetje. Op deze locatie zijn naaldbomen gecombineerd met een recreatieplas en zandstranden. Ik kan enorm gelukkig worden van dit soort plekken..! 

Deze familie had samen picknick spullen mee genomen, halverwege werd dan ook het picknickkleed uitgegooid en kwamen er heerlijke hapjes te voor schijn. Toen het ijs een beetje gebroken was, nam ik delen van dit gezin apart zodat in alle mogelijke samenstellingen foto's werden gemaakt. Ik vind dit enorm leuk aan een familieshoot, omdat het vaak meer verhalen in één zijn. Zeker als de kinderen al wat ouder zijn, aanhang hebben en mogelijk zelf kinderen hebben gekregen. 

Hierbij hadden wij genoegen van één leuk schattig meisje, kinderen kunnen zo heerlijk onvoorspelbaar en spontaan zijn. Dit zorgt automatisch bij velen voor een glimlach op het gezicht, maar ook dat de foto's spontaan worden en vrijwel nooit geposeerd zijn. 

Zie hieronder een selectie van het resultaat :-). Laten jullie ook even weten wat jullie er van vinden? Dat vind ik leuk om te horen.. En zelf een fotoshoot bij mij boeken kan natuurlijk ook altijd, want dit vind ik ontzettend leuk om te doen. 

Liefs, Evelien