Loveshoot Jessica & Bas - Amsterdamse Waterleidingduinen

Gisterochtend mocht ik het mooie koppel Jessica & Bas vastleggen voor de camera. Naast knap waren zij ook heel gezellig, lief en konden heerlijk dollen met elkaar. Samen volgden wij een wandeling door het prachtige duingebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit natuurgebied vind ik één van de mooiste natuurgebieden uit Nederland, door haar duingebied in combinatie met bos en talloze damhertjes. Als ik hier ben dan voel ik mij één met de natuur en kan ik enorm ontspannen. Mooie combinatie met een loveshoot dus! 

Bij deze loveshoot wilde ik graag een nieuwe manier van fotograferen uitproberen, namelijk 'beloved fotografie' maar dit wordt ook wel 'moment design' genoemd. Hierbij stel ik intieme vragen aan het koppel en laat die aan elkaar beantwoorden. Hierdoor ontstaat een mooie interactie tussen deze twee mensen, wat zorgt voor echte emoties. Ik heb het stel hierbij weinig laten poseren..  

Bas & Jessica zijn twee heel open mensen en zorgen voor veel gezelligheid. Daarnaast kwamen wij tot de conclusie dat wij veel overeenkomsten hebben. Jessica en Bas zijn namelijk bijna 8 jaar samen en wonen nu een jaar samen, Bas rijdt motor en heeft technische bedrijfskunde gestudeerd. Laten ik en mijn vriend nou ook deze overeenkomsten hebben, behalve dat mijn vriend de universitaire studie variant hiervan heeft gedaan. En Jessica werkt in de zorg als verloskundige & vindt visagie ook enorm leuk. Haar make-up zat dan ook prachtig, daar hoefde ik als visagiste dus ook niks meer aan te doen..! Kortom veel gelachen en herkenning bij elkaar, wat zorgde voor super mooie foto's. 

Na afloop werd ik getrakteerd op een warme thee en een heerlijke pannenkoek. Super lief!

Lieve Jessica & Bas, ik hoop jullie in de toekomst nog eens voor mijn camera te hebben.. :-)

Liefs, Evelien

Bekijk hieronder een selectie van de foto's.
Willen jullie ook zulke foto's? Stuur dan snel een berichtje via mijn contactpagina .