Styled Weddingshoot 'Old Amsterdam'

Afgelopen 16 april was het dan eindelijk zo ver een lang gekoesterde droom, een bruidsshoot midden in het centrum van Amsterdam. Waarbij grotendeels gebruik werd gemaakt van een mooi 17e eeuws grachtenpand van vrienden van mij (& ouders van die vriendin). Inclusief woonkeuken, eetkamer, slaapkamer, studeerkamer, authentieke hal met fonteintje en ga zo maar door. Ook het huis stond vol met prachtige elementen die weer verwerkt zijn in de stijling.

Al snel bleek dat deze locatie ook bij de andere trouwleveranciers het hart sneller liet kloppen :-). Zo kwam er een super enthousiast team bij elkaar voor een fantastisch gestijlde shoot. Dit is thema 'Old Amsterdam'. 

Het mooie bruidspaar van deze fotoshoot zijn Naomi & Erwin. Naomi draagt een mooie jurk van Iek's Bruidsjurk. In het haar een mooi handgemaakte haaraccessoire van DRKS, de haarstyling en make-up zijn prachtig gedaan door Bridal-artist Urmila Singh. En tot slot draagt Naomi een prachtige gouden strikring van Marije Geursen, zij is edelsmid en maakt vooral ringen op maat en naar wens. 

Een gestylde bruidshoot bevat uiteraard ook een prachtige mooie styling op tafel. Dit heeft Tamarah van The Bridal Blush gedaan, samen met de bloemstyling van Mandy Dekker. En de overheerlijke bruidstaart is van Christina van -Van Moss-. En ook een uitnodiging en menu konden uiteraard niet ontbreken, welke zijn gemaakt door grafisch vormgever Jet van Fastenhout.

Last but not least werd ik tijdens deze fotoshoot geassisteerd door mijn liefste zus Lisa Hogers. Ook zij heeft daarnaast prachtige foto's gemaakt. In de toekomst zullen wij mogelijk ook samen als duo te boeken zijn. 

Genoeg woorden, kijk snel verder! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs, Evelien

Willen jullie ook één van deze ondernemers ontmoeten of volgen? Volg ons dan ook even op FB :-).