Part 1 - Loveshoot Féline & Elise - NDSM Werf Amsterdam

loveshoot_feline_elise (18 van 37).jpg

Al een hele tijd stond deze loveshoot op de planning, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk het moment dat Féline en Elise voor mijn lens stonden. Zij zijn net gaan samenwonen en wilden heel graag een mooie foto voor bij hun aan de muur. 

Gekozen is voor het NDSM werf in Amsterdam, omdat zij graag een wat stoerdere loveshoot wilden. Mijn eerste voorstel voor lange mooie jurken en veel poespas met romantiek op het strand, was dan ook niks voor hun, haha! Maar een fotoshoot op het NDSM stond ook al lange tijd op mijn verlanglijstje, dus dit kwam ook heel mooi uit! Deze dames zijn naast dat ze allebei erg mooi zijn, ook gewoon erg gezellig. Het was daarom ookgewoon een super gezellige en relaxte avond met heerlijk weer en zonsondergang. 

Het NDSM-werf is veelal bekend door de IJhallen, maar er zijn meerdere leuke en hippe plekken te vinden. Zoals het noorderlicht of PLLEK, een soort strandtentjes aan het Amsterdamse IJ, waar vaak ook leuke feestjes worden gehouden. Maar ook bevindt zich er een hotel in een oude hijskraan, super vet toch?! Het is daar eigenlijk een oud bij elkaar geraapt zooitje, er staan oude tramwagons, veel graffiti, maar ook een ouderwetse kinderwagen mocht niet aan het tafereel ontbreken. Kortom je kijkt je ogen uit en tal van mooie fotogenieke plekjes! Een aanrader voor als je er nog niet eerder bent geweest :-).

De foto's publiceer ik in 2 delen, de eerste zijn allen in zwart & wit. Deel 2 zal in kleur zijn :-). 

Kijk snel verder voor alle foto's, heel graag zou ik nog veel meer van dit soort foto's maken. Dus heb je interesse, stuur dan een berichtje via de contactpagina en/of bekijk voor meer informatie de infopagina