Baby fotografie

De foto's maak ik bij jullie thuis en rondom het huis indien het weer het toelaat. Thuis is vertrouwelijk voor iedereen, warm genoeg voor de baby en leuke details van de kinderkamer. Ik kom na een voedingsmoment en blijf dan circa 1,5 à 2,5 uur. Ik beweeg mee met het gezin en kijk naar mooie momenten voor foto's. Zoals momenten als voeden, slapen & wakker zijn. Alleen en samen met ouder(s) & eventuele broertjes en zusjes. Ik maak geen geposeerde foto's, omdat ik op een lifestyle manier fotografeer en het moment graag vastleg zoals hij is. Liefdevol en spontaan, een mooie herinnering voor later. 

WAT KOST EEN baby FOTOSHOOT?

Een baby / newborn fotoshoot kost €275. Binnen Amsterdam en tot een straal van 25km zijn de reiskosten inclusief, daarna betalen jullie 0,25cnt per kilometer. 

WAT ONTVANGEN JULLIE?

  • 15 foto's in hoge resolutie digitaal (mogen jullie kiezen uit een grotere selectie via een online gallery)

  • meer foto's zijn mogelijk voor €7,50 per extra foto

  • tot een straal van 25km vanaf mijn adres (postcode 1055HV) zijn de reiskosten inclusief, daarna €0,25cnt per kilometer

  • circa 1,5 uur fotografie op locatie

  • handige tips & adviezen vooraf om jullie voor te bereiden

MOGELIJKE EXTRA OPTIES

Weten jullie nu al dat jullie alle geselecteerde foto's willen ontvangen? Kies dan voor één van de volgende pakketten:

  • LUXE PAKKET: 50 foto’s in hoge resolutie + een mini-album (20x15cm met 10 pagina’s) voor €375 (= meest gekozen)

  • EXCLUSIVE PAKKET: alle bewerkte foto’s in hoge resolutie (minimaal 75) + een mini-album (20x15cm met 20 pagina’s) voor €450

BOEK EVELIEN ALS JULLIE baby FOTOGRAAF

Nog steeds enthousiast na het lezen van deze informatie? Dan kom ik heel graag met jullie in contact. Stuur mij een berichtje via mijn contactpagina om jullie baby fotoshoot bij mij te boeken. In het hoogseizoen zijn er maar beperkte plekken in de weekenden wegens het trouwseizoen, doordeweeks op de avonden en overdag op werkdagen ben ik het meest flexibel en met een ondergaand zonnetje is het fantastisch om jullie te fotograferen. Reserveer jullie datum vandaag nog bij mij.